kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Little Venice

Lontoo osaa yllättää aina. Enpä olisi uskonut että täällä on sellainenkin paikka kuin Little Venice, jossa vieraillessa tuntuu kuin olisi hypännyt johonkin aivan toiseen aikakauteen tai jopa maahan. Little Venice on siis alue Regent's Parkin kyljessä, jossa on kanaali ja paljon veneitä. Alueella on myös tunnelmallisia ravintololoita aivan kanaalin varrella. Kävimme esimerkiksi kahvilassa joka oli tehty veneeseen! Osa veneistä oli ilmeisesti asuttujakin. Kesäisessä vehreydessään paikka sai minut ihastumaan aivan täysin! Voin vain kuvitella miten ihanaa siellä on kesäiltaisin auringon laskiessa..

Annan kuvien puhua puolestaan:



Voin suositella kaikille Lontoossa vieraileville!

4 kommenttia:

Laura/ My post-University life kirjoitti...

Ihanan nakoista! Kiitos vinkista, tuonne taidankin suunnata ensi viikolla kun tulen siellapain kaymaan :)

Jemi K kirjoitti...

Voin kyllä suositella! Ihanan idyllinen paikka. :) Ja jos kaipaat joku päivä juttuseuraa Lontoossa tai jotakuta esittelemään paikkoja hieman, ilmoittele toki! :)

Laura/ My post-University life kirjoitti...

Voi harmi kun huomasin nyt vasta tämän kommentin kun palasin jo takas Abeen. Olis ollut kiva tavata :) Mutta ehkä joku toinen kerta sit! Kauanko aiot viihtyä Lontoossa?

Jemi K kirjoitti...

Oi harmi! Mutta jospa ehditään tavata. Olen Lontoossa toivon mukaan syyskuuhun saakka ja suunnitelmista riippuen mahdollisesti jopa hieman pidempään. ;)

Toivottavasti oli mukava Lontoon reissu!