kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

maanantai 16. toukokuuta 2011

Ihana Lontoo

Jälleen yksi ihana viikonloppu Lontoossa on takana. Rakkaus tätä kaupunkia kohtaan on kasvanut entistä suurempiin ulottuvuuksiin. Löydän jatkuvasti uusia ihania asioita ja paikkoja Lontoosta, jotka antavat syyn sille miksi Lontoo on noussut ehdottomasti lempikaupungikseni Euroopan sisällä (sen ulkopuolella Sydney on edelleen valloittanut sydämeni).

Tänä viikonloppuna kuljeskelin Covent Gardenin ja Leicester Squaren ihmisvilinässä, kävin elokuvissa täällä ensimmäistä kertaa katsomassa upean Water for Elephants, satuin vahingossa keskelle ilmeisesti intialaisen musiikin tapahtumaa Trafalgar Squarella ja vierailin upeassa National Galleryssa

Satunnaisia otoksia menneiltä viikonlopuilta, tänä viikonloppuna en kantanut kameraa mukanani









Olen vihdoin löytänyt myös Lontoon ihanat kirjakaupat. Hihkuin löytäessäni Waterstone's-kirjakaupan. Se on ehdottomasti lahja kirjojen ystäville! Kuljeskelin siellä ikuisuudelta tuntuneen ajan, sillä rakastan kirjakauppoja. Olen hirmu tarkka valitessani uutta kirjaa, joten kulutan usein aikaa selailemalla eri vaihtoehtoja. Hyvä kirja sitten löytyi matkaan ja aloitin lukemaan sitä kotimatkalla punaisen kaksikerroksisen bussin yläkerrassa istuessani, välillä ihmettelin rakkaan kaupunkini maisemia. Lontooseen on niin helppo rakastua!

Kevennyksenä vielä toissaviikonloppuisen kuulemma tärkeän jalkapallo-ottelun (joita siis näytetään suurista tv-ruuduista pubeissa) lumoamia paikallisia:



2 kommenttia:

L kirjoitti...

Huippua, että tykkäät Lontoosta noin paljon!
Olisit nähnyt tätä meininkiä täällä lätkäfinaalin jälkeen kun ihmiset SEKOAA!! Lontoossa tuo jalkapallo ajaa saman asian :)

Jemi K kirjoitti...

Niin kyllä tykkään, tuntuu että aina vaan löytyy uusia syitä rakastaa tätä kaupunkia! :)

Olisin niin paljon tahtonut olla sen huuman keskellä! Täältä sitä ei aisti samalla tavalla vaikka tunnelmassa mukana olinkin.