kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

tiistai 24. toukokuuta 2011

Lipdub Maastricht Universityn tapaan

Törmäsin Maastricht Universityssä opiskellessani mielenkiintoiseen ilmiöön nimeltä lipdub, sillä löysin sattumalta yhden yliopiston tiedekunnista tekemän lipdub-videon. Kyseessä on siis musiikkivideomaisesti tehty video jossa "lauletaan" eli liikutetaan huulia kappaleen sanojen mukaisesti samalla tanssien. Yliopiston ollessa kyseessä näiden lisäksi esitellään omaa tiedekuntaa ja yliopistoa sen mukaisessa hengessä. Useat yliopistot ovat tehneet oman versionsa joten kyseessä taitaa olla suorastaan trendi. Itse musikaalien ja musiikkivideoiden fanittajana en pistä ollenkaan pahakseni! ;)

Myös kaksi muuta Maastricht Universityn tiedekuntaa on tehnyt lipdub-versionsa ja mielestäni kaikissa on onnistuttu hyvin kuvaamaan tiedekuntien henkeä ja ihmisiä. Harmi ettei oma entinen tiedekuntani, Faculty of Law, ole vielä tuollaista videota tehtaillut. Mielenkiinnolla sellaista mahdollisuutta odotan ihan sen vuoksi että siellä saattaisi olla tuttuja naamoja myös siksi että haluaisin nähdä miten ihmiset siellä ikuistavat itsensä ja tiedekuntansa.

Tässä Maastricht Universityn taidonnäytteet!

Oma suosikkivideoni jonka takana on Faculty of Arts and Social Sciences:



Faculty of Business and Economics:



University College Maastricht eli UCM:



----------------

P.S. Vielä on aikaa kysyä! Olen tosi iloinen jo tulleiden kysymysten määrästä mutta uudet kysymykset ovat erittäin tervetulleita! :)

Ei kommentteja: