kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

lauantai 18. syyskuuta 2010

Kaukokaipuu - tuo vanha ystäväni

Se on täällä taas.. Olen kuluttanut tuntikausia lueskellen eri puolilla maailmaa oleskelevien blogeja ja haaveillut matkusteluista eri maailmankolkkiin. Niin se vain on että seikkailunnälkä on krooninen tauti eikä aina taltu vaikka fyysisesti sijaintiaan muuttaisikin edes vähän kotimaata edemmäs.

Olen herätellyt vanhoja haaveita ja suunnitellut uusia, inspiroitunut mm. Mattin tanssahteluista ympäri maailmaa ja muistellut menneitä matkoja. Uusin villitykseni on haave päästä kiertelemään Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Enkä malta pysyä housuissani kaikkien mahdollisuuksien äärellä! Niiden toteutumiseen tosin menee varmasti runsaasti aikaa mutta haaveilu vie jo pitkälle! :) Monia muitakin haaveita pyörii jo mielessä..

Esimerkiksi haluaisin päästä kokemaan oikean amerikkalaisen jalkapallopelin, mieluiten yliopiston joukkueen kaikkine cheerleadereineen ja jykevine pelaajineen. Haluaisin kaivertaa kurpitsoja ja pukeutua yliopiston väreihin homecomingia varten. Nähdä New York Cityn valojen syttyvän. Vierailla Yalen kampuksella. Syödä valtavan kiitospäivän illallisen ja kokea ällöimelän Valentine's Dayn. Surffata auringonlaskuun saakka Kaliforniassa ja viettää ilta rannalla tähtiä katsellen ystävien keskellä. Käydä Texasissa. Saapua Las Vegasin valomereen.

Olen täynnä intoa kokea ja seikkailla! Tarkistan yliopiston nettisivuilta jatkuvasti yhteistyöyliopistoja ja pidän sormia ristissä että joku päivä vielä pakkaan tavarani ja lähden opiskelijavaihtoon. Huoh. Hullun hommaa tämä tällainen seikkailunhalupuuska!

On vain maltettava, hengitettävä syvään ja muistettava pitää unelmista kiinni. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jos jaksaisit joskus tehdä niin olis mukava saada listausta niistä blogeista jota oot lueskellu? Tuntuu etten ite meinaa millään löytää niitä :D Kauan sun opiskelut tulee kestämään?