kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

I ♥ Maastricht

Tänään olen täynnä rakkautta tätä kaupunkia kohtaan. Näytin varmaan typerältä hortoillessani ympäriinsä leveästi hymyillen, mutta ei kai muutakaan voi kun:

- On alkanut huomaamaan miten sopivan kokoinen uusi kotikaupunki onkaan. Matkalla kirjastoon törmää kavereihin ja yksinäisestä kirjastopuurtamisesta tuleekin hetkeksi sosiaalisempaa. Silti riittää vilskettä ja vilinää eikä shoppailumahdollisuuksia ole puutetta.


- Talsii väsyneenä kohti uutta suosikkiruokapaikkaa ja tilaa juuri sen suosikkiannoksen, jota sitten voi nälkäisenä nautiskella.

- Bussipysäkillä istuessa havahtuu ohikulkevan lammaslauman aiheuttamasta metakasta ja kyllä, luit oikein. Syytä tälle lauman kaupunkiseikkailulle paimenkoirineen kaikkineen en saanut selville, mutta melkoinen sattumus sekin oli. Viihdytti ainakin ruokahetkeä ja epätoivoista bussinodotusta. :D

- Bussissa huomaa yhtäkkiä joukon ihmisiä kääntyneinä katsomaan minua ja puhuvan jotain hollanniksi. Punastuneena ja hämmentyneenä sanon etten ymmärrä ja hilpeä naishenkilö kommentoi miten hyvältä ruokani (jota kannoin takeawayna mukanani) tuoksuu. Hurraa hollantilaisten rentoudelle ja epä-suomalaisuudelle!

----
Hyvä päivä takana siis, hyvässä kaupungissa. ;)

4 kommenttia:

l kirjoitti...

Blah, kirjoitin pitkän kommentin ja error vei kaiken!
Mutta siis, treeneihin voi tietty tulla missä vaiheessa kautta vaan ja pakko ei oo käydä kahdesti viikossa. Tietty näin alussa mukaan liittyminen on helpompaa kun on muitakin ihan alottelijoita (ei sillä että meistä kukaan paitsi yks olis jotenkin experienced :)) niin ei yksin olla se joka ei tajuu, ja opetuksen pacekin (miten se sanotaan suomeksi?) on hitaampi. Ja kannattaa varoa ettet opiskele liikaa! Mulla ainakin meni alussa vähän yli (about 10 tuntia päivässä...) kunnes sitten tuli perspektiiviä opisntoihin. Koulu on vaan koulua kuiten! Tarkoitukseni ei ole olla patronizing, olen varma että tiedät itse parhaiten miten paljon aikaa kannattaa varata opiskelulle ja nukkumiselle urheilulle ja levolle ja muulle kivalle. Mutta nukkuminen ja urheilu on tärkeitä vastapainoja opiskelulle! :) Mitä oot tykännyt opiskelusta? Ja mikä sun toinen kurssi on?

Ja niin, koska teillä on skillsien luento ja kuka on kurssikoordinaattori? Mein joukkue haluaa pitää presentaatiot kaikissa tiedekunnissa ja ucm:ssä skills on ainoa kurssi jolla on kaikki opiskelijat paikalla... :)

Jemi K kirjoitti...

Hei ja sori että vastaus viivästyi.

Mun täytyy miettiä nyt tuota rugbyä, kiinnoistaisi kyllä ihan todenteolla liittyä mukaan. Nyt vaan on jotenkin vielä ihan sekaisin kaikeasta uudesta ja tänään alkoi uusi kurssi joten taidan kuitenkin vielä katsella ainakin ensi viikkoon mitä päädyn tekemään.

Ajankäyttöä täytyy tosiaan opetella ja nyt alussa tuntuu että kaikki energia menee uuden asian sisäistämiseen. Tärkeää on tosiaan tehdä muutakin mutta niiden miljoonien klubien ja urheilujoukkueiden takia tuskin tulee pulaa ainakaan. :D

Oon siis UM:n puolella eli minulla on vain yksi kurssi. Meidän skilssin koordinaattori on Tanja van der Meer. Seuraava skilssin luento on 11.10. Olisi kyllä mielenkiintoista päästä kuuntelemaan presentaatiota. :)

l kirjoitti...

Ahaa, oot siis täällä ELS:ssa kuiten, mahtavaa! tää eka jakso on superhelppo, ei kannata turhaa jännittää. :) kuka sun tutor? jos on jotain kysyttävää, kysy pois vaan. Ja tuut treeneihin sit ku tuntuu siltä että pitää päästä eroon ylimääräisesttä aggressiosta (eli kun mitta tanja van der meeristä täyttyy... onneksi kirjotetaan näin suomeksi ni voin olla varma ettei se nää tätä, ja vaik näkee todnäk se ei ymmärrä....) lisää mut facebookissa jos sulla se on (sukunimi löytyy mailiosoitteesta). laitoin just kuvia mein sunnuntaisesta pelistä sinne, ni näät vähän miltä se näyttää. :)

Niin ja miten ton sydämen saa tohon otsikkoon? :)

Jemi K kirjoitti...

Jospa olisi helppo, stressiä uhkaavasti pukkaa jo aika kiitettävästi vaikka vasta alussa ollaan! Tarkoitatko skilssin tutoria vai introduction to law and legal englishin? Skilssissä on saksalainen mies ja jälkimmäisellä kurssilla suomalainen mies, en kehtaa nimiä täällä kertoa. :) Lisään sinut Facebookiin ja olisi tosi kiva nähdä tässä joku päivä ihan kasvotustenkin! Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja ottaa yhteyttä. :)

Ilmeisesti sait jo selville miten sydämen saa. ;) Mutta siis koodilla & hearts ; (ilman välejä siis) toimii!