kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

lauantai 25. syyskuuta 2010

Lauantai kuvina

Innostuin aurinkoisen lauantain kunniaksi hieman kuvailemaan ympäri Maastrichtin keskustaa, joka suorastaan vilisi ihmisiä. Tällä kertaa oman lisänsä vilinään toi tapahtuma, jossa paikalliset pelastustahot olivat kerääntyneet kaupungin kahdelle päätorille esittelemään mm. palokunnan ja poliisin toimintaa. Musiikki raikasi ja ympärillä raikui pillien äänekäs sointi sillä niitä oli ilmeisesti jaettu lapsille jotka sitten puhalteli niihin tauotta (voin sanoa että melko kiitettävän suuri mekkala niistä lähti..)

Alla kuva toiselta torilta jossa oli rykelmä ambulansseja ihmisten ihmeteltäväksi:
(taustalla kaupungintalo)

Viikonlopun tärkeimmät aktiviteetit tiivistyvät kuitenkin parhaiten tähän kuvaan:


EU-maiden lakisysteemien kertausta ja niiden pohjalta tulisi vääntää tekstianalyysia.

Onneksi on suklaata "apuna". ;)

-------------


2 kommenttia:

Henriikka kirjoitti...

Hei, kiva jos edes jotain kiinnostaa lukea :) En oikeestaan tiedä vielä kauan aion olla täällä Sydneyssä, ainakin maaliskuun loppuun mutta todennäkösesti kuitenkin vähän pidempään. Ja kaikki vinkit on erittäin tervetulleita! Lueskelinki jotain sun juttuja läpi ja sain sieltä ideoita minne kannattas suunnata. Mutta laitteleppa sun lempparipaikkoja missä kannattas käydä! Oli muuten hauska huomata et opiskelet Hollannissa oikeustiedettä ku se itseasiassa kuuluu mun ens syksyn suunnitelmiin! Eli musta tais tulla nyt sun blogin innokas seuraaja ens vuotta ajatellen :)

Jemi K kirjoitti...

Oi mahtavaa että sulla on samanlaiset suunnitelmat! Voin kyllä suositella tätä yliopistoa jos Euroopan maiden oikeustiede kiinnostaa. :)

Hei sainpa idean tehdä postauksen lempparipaikoista Sydneyssä, pyrin tekemään sen piakkoin ja kertomaan vähän laajemmalti suosituksia sensijaan että vaan luettelisin tässä. :) Vanhoja on aina kiva muistella muutenkin. ;)

Kivoja kevätpäiviä Sydneyyn! Enjoy.