kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

This is my city

"Don't cry because it's over.
Smile because it happened"

Sillä hetkellä kun tämä teksti tulee näkyville, koneeni nousee Australian maaperältä ja jätän taakseni elämäni upeimman vuoden. Maan, josta on tullut koti. Tulen ikävöimään tänne vielä kauan, kauan aikaa ja tiedän että Australia tulee aina olemaan suosikkimaani ja Sydney kaupunki jota rakastan
.
Heihei rakas Sydney,
Heihei rakas Australia, I promise I'll be back.

3 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Ihania kuvia! Oon varma, että sun vuotes oli aivan mieletön, ja toi "Don't cry because it's over, smile because it happened" on ihana lause ja niin totta!

Kuvien avulla voi muistella kaikkia ihania hetkiä ja mä oon miettinyt ainakin niin, että jos jotain jäi näkemättä/kokematta/tekemättä, niin on aikaa sitten korjata tilanne ensi kerralla! (:

Tsemppiä kotiutumiseen ja onneks täällä alkaa olemaan jo vähän lämpimämpikin noiden ilmojen suhteen!

Anonyymi kirjoitti...

Millaisissa paikoissa loppuen lopuksi työskentelit ja kuinka helposti sait uusia ystäviä? Onko missään vaiheessa matkaa yksinäisyys iskenyt? Itsellä vuosi Australiassa vasta haaveena ja sen vuoksi utelias kyselemään :)

Jemi K kirjoitti...

Inka,

Kiitoksia. Kuvia on tullut kyllä kotiutumisen jälkeen katseltua ahkerasti ja on totta että niiden avulla pääsee hyvin takaisin muistoihin. Ja aivan, seuraavalla kerralla on sitten mahdollisuus tehdä ne asiat mitkä jäi nyt väliin! :) Vaikka se Australia onkin niin kauhean kaukana, aina sinne takaisin pääsee!

Aurinko tosiaan paistaa jo ihanasti, vaikka lunta tuntuu olevan loputtomiin! Mutta pakko kai sen on joskus sulaa. :)

Anonyymi,

Työskentelin nannynä eli lastenhoitajana sekä lyhyen aikaa myös markkinointifirmassa. Työtilanne oli Sydneyssä huono, joten enimmäkseen lomailuksi meni. Kavereita sain nannyverkoston kautta runsaasti ja porukka laajeni mukavasti kun uusia tyyppejä tuli samoille seuduille. Yksinäisyys iski lähinnä alussa kun se loppuajan iso porukka ei ollut vielä muodostunut, mutta omalla aktiivisuudella ja positiivisuudella pärjää.

Kannustan kyllä ehdottomasti lähtemään Australiaan jos vain tilaisuus tulee. Itselleni päätös lähteä oli elämäni paras! Lupaan että et tule katumaan mikäli toimit samoin. :)