kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

maanantai 29. maaliskuuta 2010

Malttamattoman päiväkirja, osa miljoona

Tiedättehän varmaan sen kutkuttavan jännityksen hetken, kun esimerkiksi tv:n saippuasarjan juonivyyhti sotkeutuu entisestään aina uusien kiemuroiden liittyessä tarinaan. No, itsellä meinaa aina pettää siinä vaiheessa jännityksen sietokyky ja haluaisi jo tietää ratkaisun. Siksipä sorrunkin usein juonipaljastusten lukemiseen etukäteen. Niin. Ja ihan sama pätee tähänkin hetkeen, kun oma tulevaisuus on lähes yhtälailla vyyhdin peitossa ja arvoitusten takana. Haluan jo tietää! Mutta valitettavasti tosielämässä ei ole olemassa juonipaljastuksia tiedossa, joten tyydyn panikoimaan ja vuodattamaan hätääni tänne.

Tänään vyyhti nimittäin tiuheni entisestään kun yhä uusia kaupunkeja vaihtoehtoineen tuli mukaan listalle "Näissä ehkä tulen asumaan seuraavien parin kuukauden kuluttua". No eipähän runsaudesta ole pulaa, jos näin positiivisesti yritetään ajatella! Juuri tänään tuli kaksi uutta mahdollisuutta, toinen melko yllättävästäkin kaupungista (ja maasta) saaden tietysti aikaan melkoisen kiusauksen tarttua tilaisuuteen vielä kun voi sen ollessa erittäin houkutteleva. Ja se toinen sattuu olemaan ehkä elämäni toiseksi paras idea eikä kaupunkikaan yhtään pöllömpi. Hih, salaperäistä. ;) Niin ja tämän kaiken lisäksi mukana on vyyhtiä sekoittamassa se suuren suureksi kasvanut ikävä elämäni ykköskaupunkiin eli Sydneyyn joka yllättäen on myös mukana tällä pahamaineisella vaihtoehtokaupunkien listalla.
Huh, ihan itseäkin jo hengästyttää. Mutta piti tämä ajatusvyyhti nyt jonnekin purkaa vaikka ei siinä tunnu olevan päätä saati sitten häntää, jospa se itse Vyyhtikin tässä joskus selviää.. Sitä kirkastumisen hetkeä odotellessa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Odotan innolla sitä hetkee kun paljastat meille lukijoille suunnitelmias ;)