kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Pieniä mutkia matkassa ja pakkausta

No nyt alkaa tuntua jo lähtemiseltä! Lattia lainehtii tavaraa: matkalaukkuun vielä päätymättömiä vaatekappaleita, hengareita, kenkiä ja muuta roinaa.

Pidin tänään kädessäni ensimmäisen kerran Australian dollareita, jotka ovat ehkäpä kauneimpia ikinä näkemiäni seteleitä! Ehkä niitä osaa sitten vaaliakin.. ;) Kävin myös katsomassa Instrussa lentosukkia ja pohtimassa pitäisikö niihin sijoittaa.. Melko hurjannäköiset "tukisukat" ne kyllä ovat mutta onneksi lentokoneessa istuessa yli 20 tuntia ei tarvitse välttämättä olla kamalan tyylikäs, vai mitä?

Olen haaveillut jo kaikesta jännittävästä mitä Sydneyssä ja sen lähistöllä voi tehdä.. lukenut esimerkiksi vauhdikkaita matkakertomuksia silmät lautasen kokoisina ja tuntenut kutittelevaa jännitystä omassakin vatsanpohjassa.. Ihan kohta minäkin..!

Pientä jännitystä ei tosiaan ole puuttunut, nimittäin eilen sain kuulla kauhukseni niin Australian itärannikolla eteläänpäin riehuvasta Tropical Cyclone Hamishista kuin Finnairin mahdollisesta lakostakin. Onneksi hirmumyrsky suuntasikin merelle päin eikä lakkoakaan sitten tullut. Säikähdyksellä siis selvittiin!

Pian taas palaan pakkauspuuhiin, mutta sitä ennen vielä matkaan mihinkäs muualle kuin Ausseihin Home and Awayn avulla puoleksi tunniksi. On se aussiaksentti aika kivan kuuloinen! ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itellä hermostutti jonkin verran tuo lentosukkahomma, mutta toistaiseksi en ainakaan ole kuollu, vaikka en moisia käyttänytkään :D Kai ne olis hyvä olla, mutta kunhan tarpeeksi liikkuu nii eiköhän tuosta selviä ilmankin. Tuskanen matka kyllä, jos toiste tulen niin pysähdyn kyllä jossain pari päivää, Hong Kongissa ei todellakaan tehny mieli nousta toiseen koneeseen...

Muttajoo hyvää matkaa! Kyllä täällä pärjää, vielä ei ole osannu lapin kevättä ikävöidä ;)

Jemi K kirjoitti...

Jipa,

Niin, ei niiden käyttämättömyys varmaan aiheuta sen kummempaa haittaa useimmiten. :) Ostin ne nyt varmuuden vuoksi ja jalat pysyivät ihan hyvin kivuttomina. Ehkä ne olivat sen rahan arvoiset sitten kuitenkin. Joo-o, oli aika vastenmielinen olo nousta taaaas koneeseen välilaskun jälkeen.

Ja kiitokset näin jälkeenpäin matkatoivotuksista. Täällä on aika mahtavaa kyllä ollut. :)