kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

torstai 19. maaliskuuta 2009

Ensimmäinen raportti seikkailulta Sydneyssä




No niin, nyt vihdoin terveiset täältä maailman toiselta laidalta! Pahoittelen että pidin teitä uutispimennossa näinkin kauan - on vain ollut melkoisen vilskettä kuluneen viikon ajan ensin matkustaessa oikea maratonmatka lentokoneella ja sitten uuteen maahan sopeutuessa.. Mutta nyt alkaa onneksi jet lag helpottaa ja tästä ihanasta lämmöstä jaksaa nauttia entistä enemmän.

Ulkoa kantautuu Australian öisiä ääniä, heinäsirkkojen sirittelyä. On ollut kuuma päivä. Tähän maahan on kyllä näinkin lyhyessä ajassa ehtinyt ihastua aivan täysillä. Australia on vielä ihanampi kuin mitä kuvittelin - aurinkoa ja lämpöä riittää, on mitä ihmeellisimpiä eläimiä (jos nyt unohdetaan ne torakat..), ihmiset ovat iloisia ja ystävällisiä, meri on lähellä ja niin, listasta tulisi pitkä jos sitä jaksaisi vielä jatkaa.

Sydney vaikuttaa ihanalta kaupungilta. Olen nähnyt vielä vain pienen alueen siitä, mutta nyt jo melko vakuuttunut siitä miten mukava kaupunki tämä on. Rannoista olen vieraillut maan kuuluisimmalla rannalla Bondi Beachilla (tosin en vielä uinut), Coogee Beachilla (melko iso ranta myös), Bronte Beachilla sekä Clovelly Beachilla. Näin yhden elämäni upeimmista auringonlaskuista viimeksi mainitun viereisellä Gordons Baylla istuessa. Näytti kuin meri olisi jatkunut äärettömiin. Tuntui niin ihmeelliseltä - eräs suurimmista unelmistani oli juuri toteutunut. Vielä vuosi sitten saatoin vain kaukaisimmissa kuvitelmissani haaveilla auringonlaskun katselemisesta Sydneyssä.

Ja niin paljon on vielä koettavaa täällä!


----

P.S. Kuvablogissa on lisää kuvia!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi että :) olis niin siistiä asua siellä! tarviitko suomalaista au pairia??? ;)

Anonyymi kirjoitti...

oi hianaa lukea tarinoita sieltä maailman kauneimmasta maasta mihin niin jaksankin aina kaivata<3 :)

Lou kirjoitti...

Ihanan näköistä siellä on! Itse olen ensi vuonna menossa vaihtoon Australiaan ja tänä kesänä suuntaan sinne päin ihan muuten vaan. Tuskin maltan odottaa :)

Kazza kirjoitti...

Voi miten jännittävää!! :) Vihdoin jännitys ja odotus on ohi ja voit keskittyä hauskanpitoon ja uusiin kokemuksiin. :) Ranta näyttää upealta. Ja torakoihinkin varmasti tottuu ajan kanssa. :D

Jemi K kirjoitti...

Rosalie,

Täällä on kyllä upeaa! Tänne pääsee melko helposti vuodeksi Working Holiday-viisumilla asumaan, vink vink! ;) Melko kätevä ja edullinenkin vaihtoehto!

Veera Bianca,

Kiva kuulla että tarinat kiinnostaa! Pitää vaan yrittää ryhdistäytyä tässä kirjoittamisessa.. :)

Lou,

Oletpa hyvän vaihtomaan valinnut! Täällä on aivan ihanaa, tervetuloa vaan! :)

Kazza,

Niin on, mahtavaa että voi jo keskittyä kokemaan ja katselemaan kaikkea jännää ja se kaamean pitkä lentomatka on jo takanapäin! Täällä riittää niin paljon kaikkea jännää. :) Joo, torakoita ei enää ihmettele mutta tänään ensimmäinen lähempi kohtaaminen hämähäkin kanssa (tosin kuolleen sellaisen) ei ollut maailman ihanin. :D