kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

lauantai 7. maaliskuuta 2009

5 päivää!



Tänään olen viettänyt syntymäpäivääni. Ajatus Sydneyn lämmöstä alkaa olla jo enemmän kuin houkutteleva - tosin edelleen yhtä epätodellinen.

Viikonlopun huilaan vielä ja nautin pienestä lomastani, mutta maanantaina alkaa taas rumba: täytyy vaihtaa rahaa ja hoitaa muutkin pankkiasiat, tehdä vielä viimehetken ostoksia, tehdä testipakkaus ja katsoa mitä kaikkea sinne laukkuun oikein mahtuukaan, käydä hakemassa työtodistus, käydä vielä hammaslääkärissäkin.. ja ja.. Hommaa siis riittää.

Mutta nyt vielä nautitaan lauantaista ja päivästä joka on vain kerran vuodessa.

-------

Lopuksi vielä pieni mainos: Kuvablogissani on alkanut nyt uusi kuvausprojekti! Kuvaan teemalla "koti" ja blogissa on nyt julkaistu jo neljä kuvasarjaa aiheeseen liittyen. Linkin kuvablogiini löydät oikeasta reunasta! :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heippistä! Löysin sut tosta mun lukijoiden kohdalta! Ei oo reilua et oot on your way to down under:) mitäs sä siellä? :)

Anonyymi kirjoitti...

synttärionnittelut ja onnea lähtöön :) tuun innoissani lukemaan sun postauksia sydneystä kun pääset asettumaan sinne :>

Jemi K kirjoitti...

Veera Bianca,

Moips! Down Underiin olen lähdössä WH-viisumilla töitä tekemään ja seikkailemaan. :)

Olen muuten innolla lukenut jo kauemmin blogiasi, sulla on ollut aika upeita Aussi-seikkailuja myös! :)

Rosalie,

Kiitoksia! Kiva kuulla että jutut kiinnostaa jatkossakin - ja lupaan raportoida Sydneyn ensitunnelmat heti kun vain mahdollista! :)

Kazza kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää!! Ja anteeksi kun en ole käynyt kommentoimassa vähään aikaan. :P

Varmasti on jännitys huipussaan! Uskomatonta miten nopeasti aika juoksee, olen muutaman viikon ollut poissa blogi-maailmasta ja nyt sinulla on jo lähtö näin lähellä! Muistan myös tuon to do listan pituuden ennen lähtöä. Ei muuta kuin onnea matkaan, nauti kaikesta jännityksestä ja älä turhaan sure kotiväkeä, eivät ne sieltä minnekään häviä. :)

Jemi K kirjoitti...

Kazza,

Voi pahoittelen vastauksen unohtamista - kiirettä on riittänyt kuluneelle viikolle! :) Matka meni hyvin ja täällä sitä nyt ollaan toisella puolen maailmaa. Ja elämä maistuu! :)