kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

perjantai 20. tammikuuta 2012

Pieni kampuskierros Goldsmithsin tapaan

Sain vihdoin kierreltyä kameran kanssa asuinympäristössäni ja yliopiston kampuksella. Tervetuloa kierrokselle katselemaan millaisissa maisemissa minä oikein täällä asun ja opiskelen! Kaikenlaisten katutaidemuotojen määrä on täällä huomattava, koska on kyse taideyliopistosta. Kampukselta ja lähialueelta löytyykin ties minkälaista katseltavaa, tässä pientä kuvausta siitä mitä sieltä oikein löytyy!







Tällaisia maisemia näkyy kauppareissulla kohti Canary Wharfin pilvenpiirtäjiä, jotka näkyy myös meidän keittiön ikkunasta:


Näkyvimpiä osia kampuksesta on valtavan kokoinen rakennus jossa taideopiskelijat pitävät studioitaan. Harmikseni en tajunnut (?!) ottaa kuvaan oikealla näkyvää metallista hörselöä, joka on ainakin kuuleman mukaan inspiroinut Prinsessa Beatricen (joka opiskeli täällä) kuninkaallisissa häissä pitämän erikoisen hatun. 





Violetissa rakennuksessa on Student Unionin kahvila ja baari, legendaarinen The Stretch!



Meidän yliopistolla on oma pieni teatterikin. Täällä voi siis opiskella myös draamaa.


Yliopiston kuntosali löytyy myös kampukselta:


Uusin rakennuksista on tosi hulppea Media and communications-opiskelijoiden rakennus:



Näkymä päärakennukselle päin:






Sisäänkäynti yliopiston kirjastoon:


Päärakennus toiselta puolen katsottuna:


Tällaisissa maisemissa täällä siis opiskellaan! Kampus on tosiaan hyvin yhtenäinen ja kaikki on lähellä. Lisäksi löytyy mm. kauppa ja muita palveluita. Ihmiset ovat mielenkiintoisen näköisiä ja yleinen fiilis on hyvällä tapaa boheemi. Suurin osa opiskelijoista opiskeleekin jotain taiteeseen, yhteiskuntaan tai kulttuuriin liittyvää joten tyylien kirjo on valtava. Koskaan ei ole tylsää ihmetellä ja ihastella kanssaopiskelijoita. ;)

Toivottavasti viihdyit kierroksella!


Ei kommentteja: