kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

perjantai 13. tammikuuta 2012

Kaukokaipuisen blogikierros

Olen kuluneina päivinä keräillyt suosikkieni uumeniin liudan toinen toistaan mielenkiintoisempia matkusteluun ja ulkomailla asumiseen liittyviä blogeja. Aion nyt jakaa nämä aarteeni, joten varaudu erittäin tarttuvaan matkakuumeeseen!


Welcome aboard!

Eternal Sunshine - and the spotless housewife


Tervetuloa aurinkoiseen San Diegoon! Blogissa sopeutumista Kaliforniaan suomalaisesta näkökulmasta höystettynä upeilla ja valoisilla kuvilla, jotka todella saavat tiirailemaan halpislentoja länsirannikon lämpöön. Suosittelen blogielämykseksi keskitalven pimeyteen, seurana viltti ja lämmin juotava!


Gypsy Lady.

















Seuraavaksi suuntana Australia! Suomalaistytön arkea ja surffausintoa upeissa maisemissa. Saa aikaan surffaushuuman ainakin allekirjoittaneelle, takuuvarmasti ainakin voit lähes kuvitella meren kohinan ja auringon lämmön. Piristystä arkeen ja lumimaisemiin.

She'll be apples


Australiassa jatketaan, tällä kertaa vaihto-oppilaan arkea Melbournessa. Saa miettimään vielä kerran miksiköhän sitä ei tullutkaan lähdettyä lukiossa vaihtoon, nii-n? Mutta aina voi onneksi myötäelää muiden kautta ja tässä blogissa se on todella kivaa!


World Tour Stories


The ultimate adventure blog. Todellakin. Tervetuloa purjehdukselle maailman ympäri! Upeita maisemia, herkullista ruokaa, kulttuuriannoksia ja raikasta värikkyyttä. Saa miettimään sitä kuinka oravanpyörästä aina voi irrottautua, kukin on oman elämänsä päähenkilö ja siitä voi tehdä jännittävän jos vain niin haluaa.. Blogi joka herättää ajatuksia - ja sinnikkään seikkailunjanon.

Mukavia lukuhetkiä!

-----------------

2 kommenttia:

Ronja kirjoitti...

Törmäsin itseeni täällä, kiitos kovasti kauniista sanoistasi :).

Luin mielenkiinnolla myös edellisen postauksesi maailmankansalaisuudesta, kun itsellä tämä ulkosuomalaisuus on vasta ihan alussa. Itse koen omaavani vahvasti juuri suomalaisen identiteetin (mikä ei tarkoita sitä, että kokisin edustavani ainakaan kaikessa ns. perinteisiä suomalaisia arvoja), joten on jännä nähdä, miten tämä sopeutuminen uuteen kulttuuriin sujuu. Toisaalta olen tullut tänne avoimin mielin ja näin muutaman viikon kokemuksella tuntuu, että tänne amerikkalaiseen kulttuuriin on helppo tulla.

Jemi K kirjoitti...

Ole hyvä vain, blogisi oli kyllä ihanimpia löytöjä vähään aikaan! Jäin heti koukkuun aurinkoisiin kuviin ja Kalifornia-haaveet vain levisi entisestään. :)

Hassua tosiaan huomata miten suomalaisuuden tunne vahvistuu ulkomailla. Toimii varmasti samalla lailla muidenkin kansalaisuuksien edustajissa. Tsemppiä uuteen kulttuuriin sopeutumiseen ja arjen oppimiseen siellä! Ja nauti siitä auringosta, täällä sitä ei niin usein näy :)