kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

maanantai 26. tammikuuta 2009

Sairastelua ja faktoja

Atsiuh!

Minuun on iskenyt oikein sinnikäs flunssa köhineen ja loppumattomine nenänniistoineen. Pää tuntuu lyijyltä ja ääni katoaa välillä jäljettömiin. Aina flunssan koittaessa toivoo voivansa kelata aikaa ja koko vitsaus olisi tiessään. Mutta koska ajannopeutinta ei ole vielä keksitty (se muuten auttaisi tässä tuskallisen pitkässä lähdön odotuksessakin) täytyy vain tyytyä kuluttamaan nenäliinoja ja kurkkupastilleja ja toivoa että pahin vaihe olisi jo pian ohitse.



Sain haasteen Kazzalta kertoa itsestäni 6 satunnaista asiaa.

Säännöt: 1) Link to the person who tagged you. 2) Post the rules on your blog. 3) Write six random things about yourself. 4) Tag six people at the end of your post and link to them. 5) Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog. 6) Let the tagger know when your entry is up.

Tällä kertaa en tagita varsinaisesti ketään, mutta jos joku blogiani lukeva sen haluaa tehdä, siitä vain!

Tässä satunnaisia asioita minusta:

01 Usein kuunnellessani musiikkia kuvittelen mielessäni siihen sopivan elokuvakohtauksen tai musiikkivideon.

Minusta on hauskaa kuvitella millainen video olisi visuaalisesti, millaisia maisemia ja henkilöitä siinä esiintyisi. Toisinaan intoudun kertoilemaan kuvitelmiani ja haaveilen ohjaavani joskus "oikean" musiikkivideon jonka ensin näin silmissäni musiikkia kuunnellessa. Ehkä vielä joskus..

02 Rakastan metsässä samoilua.

Olen kasvanut melko maalaismaisessa kaupungissa jossa luonto on aina lähellä ja lapsesta asti olen tottunut olemaan metsässä ja yleensäkin maalla. Metsässä, niin talvisessa kuin kesäisessäkin, on jotain ihanaa rauhallisuutta jota kaipaa kiireen keskellä. Kuusten humina on rentouttavaa ja metsässä on myös aikaa miettiä omia asioita rauhassa. Usein myös seurailen kaikenlaisten ötököiden ja eläinten jälkiä ja kurkin koloihin ja onkaloihin silkasta uteliaisuudesta.

03 En kouluaikana hirveästi pitänyt historiasta mutta nykyisin etsin innokkaasti tietoa minua kiinnostavista historian tapahtumista ja ilmiöistä.

Minua kiehtovat erityisesti toinen maailmansota, kaikki mahdolliset vastakkainasettelut ja kansainväliset "ilmiöt" sekä kulttuurien historia kuten esimerkiksi mayat ja Amerikan intiaanit.

04 Yhdysvallat on maana kiehtonut minua todella kauan.

Se on Australian jälkeen seuraava maa jonka haluan tutkia. Haaveilen matkasta tuon valtaisan maan poikki. Tahtoisin kokea mahdollisimman monen osavaltion elämää, pohjoisen vuoristoseudut, aurinkoisen Kalifornian, ruuhkaisen New Yorkin seudun, niin keskilännen kuin Uuden Englanninkin. Yhdysvallat kiehtoo niin monimuotoisuutensa, kokonsa, historiansa kuin muualle maailmaan antaman kuvansa perusteellakin. Olen utelias kokemaan maan josta on niin paljon mielipiteitä.

05 Olen parantumaton haaveilija.

Olen lähes aina elänyt osaksi pää pilvissä, kaivannut aina jonnekin. Toisinaan on ihanaa paeta todellisuutta elokuviin ja kirjoihin sekä esimerkiksi kirjoittaa tarinoita.

06 The Sims 2 on suosikkipelini kautta aikojen.

Innostuin koko simulaation ideasta heti siitä kuultuani ja jo ensimmäiseen versioon tuli hankittua kaiken maailman lisäosat. Pidän etenkin The Sims 2:sta koska se on paljon realistisempi. Suosikkipuuhaani pelissä on hienojen talojen rakentelu sekä suurien simiperheiden perustaminen ja hallinta. Olen yleensä tässä pelissä melkoisen perfektionisti ja haluan talojen olevan tiptop-kunnossa ja hallinnassa, joten haastetta riitttää!


--

3 kommenttia:

Kazza kirjoitti...

Flunssat ovat kyllä ikäviä, toivotaan pikaista paranemista ja kunnon pakkasia että bakteerit kuolevat. :)

Hauskoja seikkoja kerroit itsestäsi, voin sanoa ainakin muutaman joihin voin samaistua; historia kiehtoo minuakin (paljon enemmän nyt kuin kouluaikoina) ja The Sims 2 on kyllä maailman ihanin peli!! Minulla oli se vielä kotona ollessa mutta nyt en ole päässyt pelaamaan yli vuoteen.... :( On ihana rakentaa oma unelmakoti ja tehdä hahmoista realistiset. :) Pitääkin katsella paljon se maksaisi täällä... hmm... :D

Sini kirjoitti...

Morjens vielä täältä kotomaasta käsin! En ole vielä ehtiny blogiis tutustumaan tarkemmin mut millonka ja kuin kauan aiot viihtyä Sydneyn tietämillä? Tai siis oletan et siine päi jonnekkin olet menossa kun säätiedotkin löytyy oikealta :).

Yhteen aupairiin tutustuinki läheltä Turkua, ettet ole muuten sinä? Anyways,olen ite Sydneyssä 10.8.2009-XX.1.2010 välillä niin ei olis varmaankaan mahdoton ajatus törmätä joskus!

Jemi K kirjoitti...

Kazza,

Olo on tänään jo hieman parempi joten jospa tässä voiton puolella jo ollaan. :)

Toivon mukaan löydät pelin sieltä edullisesti, on se sen verran hyvä kyllä!

Sini,

Olen sinunkin blogiasi jo jonkin aikaa lueskellut, huomasin että samaan suuntaan ollaan lähdössä tosiaan. Ja innostuinpa samankaltaisista musiikkimieltymyksistä myös. ;)

Otan suunnaksi Sydneyn tuossa maaliskuun puolenvälin tienoilla ja tarkoitus olisi olla siellä ainakin jouluun asti, todennäköisesti ihan samassa kaupungissa koko ajan.

En ole Turusta, vaan hiukan pohjoisemmasta. Olisi kyllä jännää törmäillä tuolla toisella puolen maailmaa sitten, seurailen varmasti innokkaasti sinunkin blogiasi tässä joten ollaan ajantasalla. :)