kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

perjantai 16. tammikuuta 2009

Päiväkirjailua osa 2

Puuh, tänään alkoi virallisesti kunnonkohotusprojekti Australiaa varten. Ihan vain siksi etten halua lyyhistyä kasaan heti ensimmäisissä ponnistuksissa siellä. Kuitenkin tavoitteena olisi haalia melko liikuntapainoitteisia harrastuksia - surffaamisesta tenniksen peluuseen ja tarkoituksena olisi kokeilla myös itse rugbyn peluuta, ainakin innokas opettaja taitaa olla jo valmiina. ;)

Hankin siis kuukausikortin paikalliseen kuntokeskukseen ja tänään ensimmäinen jumpparääkki sitten oli. Tulos: tällä hetkellä jalat tuntuvat spageteilta mutta tästä se lähtee! Olin jopa hieman yllättynyt kunnostani. Vaikkakin viime kuukaudet ovat menneet aivan liian vähäisellä liikunnalla ja liioilla herkuilla joten alkoipa tänään myöskin suklaalakko. Tästä se lähtee!

Olen muuten nyt innostunut jo valmiiksi eräästä melkoisen extremestä lajista jota kokeilen kyllä Australiassa jos suinkin uskaltaudun. (Pakko on!) Nimittäin haluaisin tehdä skydiven! Toisinsanoen siis hypätä pienlentokoneesta laskuvarjo ja ohjaaja selässäni. Laskuvarjo tosin aukeaa vasta myöhemmässä vaiheessa, aluksi liidetään ilmavirran mukana ilman varjoa. Hahaa, jotkin minut tuntevat eivät välttämättä tämän kuulleessaan ihmettele juurikaan miksi tällaiseen tahdon mutta saattavat silti tuntea pientä heikotusta jaloissaan. Olen nyt sitten malttamattomana katsellut muiden tyylikkäitä hyppyjä Youtubesta ja adrenaliini sykkien jännittänyt maahantuloa. Kyllä minä vielä uskallan! Ehkä..

Tässä yksi suosikkityylinäytteistä:
(hypätty Sydneyssä Australiassa)

4 kommenttia:

Kazza kirjoitti...

Onnea kunnonkohotus projektille! :) Ja nuo extreme-lajit ovat kyllä todella kokeilemisen arvoisia, saavat adrenaliinin virtaamaan. Itse olen hypännyt benji-hypyn ja ollut tatuoitavana muutaman kerran ja molemmilla on suhteellisen samanlainen vaikutus, tosin benji-hyppy oli kymmenen kertaa jännittävämpi vielä kuin tatuoitavana oleminen. :D

Ehdottomasti kannattaa kokeilla skydiveä! Ehkä minäkin vielä... kun täällä extreme-lajien synnyinsijalla olen...

Jemi K kirjoitti...

Kiitoksia, tosin tällä hetkellä olo ei ole mikään loistokas sillä laiskistuneet lihakset eivät oikein tykänneet tästä minun kuntoiluprojektistani. Auts. :D

Benji-hyppy olisi todella hieno kokemus varmasti myös! Toivottavasti löydämme rohkeuden skydiveen, tuolla Down Underissahan on tosiaan niin upeat puitteet kaikelle extremelle! :)

Kazza kirjoitti...

Blogissani odottelee sinua haaste...

Jemi K kirjoitti...

Kazza, kiitos haasteesta! Otan sen mielelläni vastaan ja listailen faktoja kunhan aika ja mielikuvitus sallivat. :)