kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

torstai 8. maaliskuuta 2012

Saa kysyä!


Kysy!

Kysyä voi esimerkiksi Lontooseen tai siellä asumiseen/opiskeluun/työskentelyyn, matkusteluun, Hollantiin, Australiaan tai melkeinpä mihin tahansa asiaan liittyen. Jonkin verran vastauksia saattaa löytyä edellisistä postauksista, jotka löytyvät aihealuettain tuolta oikealta valikosta. Tykkään vastailla kysymyksiin, joten niitä saa laittaa useampiakin!

Edelliskertaisien kysymysten vastauksia löytyy täältä!

5 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Näin toisena lontoolaisena voisin mielenkiinnosta kysyä että mikä on sun mielestä parasta ja mikä on ikävintä Lontoossa asumisessa?

Pauliina kirjoitti...

Muakin kiinnostaa kuulla siitä millasta Lontoossa on asua. Kysynpä vaikka että millainen Lontoo on asuinpaikkana muihin kaupunkeihin verrattuna, joissa oot asustellut?

Anonyymi kirjoitti...

Miten oot kokenut opiskelut? Mitenköhän kohtuullisella, ei mitenkään hienolla englannilla mahtaisi pärjätä yliopistossa? Onko englantilaisiin ollut helppo tutustua? entäpä onko kaikkien helppo aina löytää paikallinen poikaystävä mukaan kuvioihin? ;)

Maria kirjoitti...

Olen seuraillut blogiasi mielenkiinnolla ja on ollut hauska lukea kokemuksistasi eri maissa :)En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta olen lähdössä Maastrichtiin opiskelemaan, jos sinne pääsen, joten olisi kiva saada tietää siitä vielä vähän lisää:
1. Miten koit Maastrichtissa asumisen? Mikä oli parasta ja mikä epämiellyttävintä?
2. Vaikuttiko myös asuinpaikka päätökseesi lopettaa opinnot Hollannissa? Tarkoitan tällä lähinnä sitä, että koitko jonkin ko. maassa niin vaikeaksi, että se suoraan vaikutti päätökseesi?
3. Mistä maista olivat opiskelijat sinun luokallasi kotoisin? Olen saanut sen käsityksen, että siellä olisi paljon saksalaisia. Muodostivatko samasta maasta tulleet aina oman kuppikuntansa vai olivatko kaikki kaikkien kanssa?
4. Pääsevätkö todella melkein kaikki sisään? Luin aikaisemmasta postauksestasi, että näin olisi, mutta tuntui vain niin uskomattomalta, että oli pakko vielä varmistaa. :D

Kiitos jo valmiiksi vastauksistasi :)

Maria kirjoitti...

Tuli vielä sellainen mieleen, että millainen sää siellä Maastrichtissa oli? Kuinka kylmä oli talvella keskinmäärin ja koska saapui kevät?