kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Se on täällä taas..

.. nimittäin Australia-ikävä.

Kaikki varmaan tietävät miltä tuntuu kun ikävöi paikkaan josta joutui lähtemään mutta jossa ehti saada upeita muistoja ja johon tuntui kuuluvansa. Minua on kaihertanut tämä ikävä jo vuosia, eikä maahan pääsy viisumien ja muiden järjestelyjen suhteen todellakaan ole helppoa. Täytyy siis ainakin unelmoida - ja siinä sivussa punoa pakosuunnitelmia tuonne upeaan maahan.

Lontoo on tuntunut harmaalta ja niin meluisalta ja saasteiselta taas, että mieli haikailee jonnekin missä on hiljaisempaa ja ilma on raikas. Onneksi kevät on saapunut kuitenkin tännekin ja aurinkokin jaksaa paistella enemmän. Viikonloppuna toivottavasti suuntaan nauttimaan Lontoon puistoista, jotka ovat kyllä suuren suuri pelastus betonin ja pakokaasun keskellä.

Tässä pieni videonpätkä ihanasta Sydneystä, joka on siis tehty EF:n kielikurssia mainostaen Mielestäni se kuvaa hyvin myös Australiaa ja sen rentoa elämäntapaa. Olen katsonut sen jo ainakin sata kertaa ja ikävöinyt tuonne kullankeltaiseen aurinkoon ja lämpöön. Nauttikaa tekin! :)Ei kommentteja: