kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

maanantai 22. elokuuta 2011

Tuleva ekaluokkalainen



Vihdoin ja viimein tuli perjantaina vahvistus opiskelupaikasta! Kauan sitten lapsuudessa syntynyt haave opettajan ammatista on siis astetta lähempänä. Tulen opiskelemaan kandintutkintoa kulttuuri -ja yhteiskuntapainotteisesta kasvatustieteestä yliopistossa nimeltä Goldsmiths University of London. Kurssi kuulostaa hirmu mielenkiintoiselta ja opinnot antavat vapauden suuntautua omiin mielenkiinnonkohteisiin.

Vuosi sitten muistan vierailleeni yliopiston nettisivuilla ja miettineeni "tämä on kuin minulle tehty" lukiessani yliopiston esittelyä. Siitä saakka haaveilin siellä opiskelusta - ja nyt se on pian totta! Kesäkuussa vierailin kampuksella ja halu päästä sinne vain vahvistui. Olen hyvin innoissani aloittamassa siis opintoja! Vielä on paljon tehtävää mutta syyskuun lopulla se sitten virallisesti alkaa - opiskelijaelämä!


8 kommenttia:

Laura/ My post-University life kirjoitti...

Onneksi olkoon opiskelupaikasta! Kuulostaa todella mielenkiintoiselta!

Jemi K kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

Kazza kirjoitti...

Onnea ekaluokkalaiselle! :D Hyvä sinä!

Jemi K kirjoitti...

Innokas ekaluokkalainen kiittää kovasti! :D

Elegia kirjoitti...

Tosi hienoa, sydämelliset onnittelut!

Jemi K kirjoitti...

Paljon kiitoksia! :)

Inka kirjoitti...

PAAALJON ONNEA!

Ja ihanaa, että kerkesit nyt mukaan sitten noilla halvemmilla lukukausimaksuilla! Itse haen Skotlantiin vielä ensi vuodeksi uudemman kerran, mutta ei kyllä noilla Englannin hinnoilla sinne viitsi hakea /:

Jemi K kirjoitti...

Kiitos! :) Tosiaan oli pakko nyt saada haettua monen vuoden empimisen jälkeen että pääsi noilla halvemmilla lukukausimaksuilla. Skotlanti on tosiaan edullinen vaihtoehto. :) Tsemppiä jo etukäteen hakuprosessiin!