kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

perjantai 14. tammikuuta 2011

Valintojen äärellä


Elämässä täytyy tehdä paljon valintoja ja päätöksiä.

Tuntuu että elämäni ei ole viime kuukausina muuta ollutkaan! Olen pysytellyt blogistakin poissa koska en ole uskaltanut kertoa mitään päätöksiäni täällä, sillä ne ovat kuitenkin seuraavana päivänä jo muuttuneet.

Tällä hetkellä minua suorastaan kiusoitellaan kahdella työvaihtoehdolla, joissa molemmissa on valtavasti hyviä puolia ja on molemmissa ne vikansakin. Mutta silti kun toiseen sisältyy ulkomailla asuminen laitan sen automaattisesti heti kärkeen. Valitettavasti asia ei ole kuitenkaan yhtä helppo kuin miltä se voi kuulostaa..

Eikä tässä kaikki, edelleen on auki mitä teen ennen mahdollisen työrupeaman alkua - ja missä! Pää tässä menee pyörälle, etenkin kun jo valmiiksi tehty suunnitelma Balille Indonesiaan lähdöstä kariutuikin masentavien sääennusteiden (sadetta, ukkosta) vuoksi. Siellä onkin nyt pahin sadekausi meneillään vielä maaliskuulle saakka. Ei sinne siis surffaamaan tällä kertaa olosuhteiden ollessa ei-niin-suotuisia..

Kuitenkin se on jo varmaa että hakemukset lähtivät UCAS-sivuston kautta yliopistoihin Skotlantiin ja Englantiin. Olen jo kahtena edellisenä vuonna ollut hakemassa mutta aina joku este on tullut matkaan ja monivaiheinen hakuprosessi on keskeytynyt. Nyt kuitenkin hakemus lähti viimein ja alkaa vain kutkuttavan jännittävä odotus! Suomeenkin on hakemuksia lähtenyt ja täytyy vain toivoa parasta!

Toivon että ensi viikon alkuun mennessä suunnilleen jo tiedän mitä elämässäni tulee keväällä tapahtumaan.. Epätietoisuus ja valintojen sekamelska uuvuttaa! Mutta on tästä ennenkin selvitty joten luotetaan vaan nytkin siihen että kyllä kaikki järjestyy. :)

3 kommenttia:

Laura/ My post-University life kirjoitti...

Valinnat on aina ärsyttäviä (ja niitä on minullakin edessä), mutta kyllä kaikki yleensä parhain päin järjestyy!

Inka kirjoitti...

Tsemppiä!

UCAS-haut lähti itselläkin tänään tossa 11 tuntia sitten, ja nyt ei sit muuta kun odottelua. Huoh! Tää on niin kuumottavaa!

Jemi K kirjoitti...

Laura,

Niin on, toivotaan tosiaan että kaikki järjestyy myös sinun valinnoissa! Se kun ne on viimein tehty on ihana tunne! :)

Inka,

Kiitos! Tsemppiä hakuun sulle myös!