kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

lauantai 29. tammikuuta 2011

Päivä 1: Sydney

G'day vihdoin täältä Australiasta!

Lentomatka oli juuri niin uuvuttava kuin päälle 20 tunnin lennoilta voi odottaakin, mutta ainakin tähän mennessä se on osoittautunut juuri sen arvoiseksi. Olen siis tällä hetkellä Sydneyssä eikä ole vielä sen tarkempia suunnitelmia jatkosta.

Aurinko paistaa, on lämmin, ihmiset ovat rentoja ja iloisia. Kaikki on samaan aikaan vierasta ja tuttua. Vielä tämä tuntuu kuin unelta, hyvin epätodelliselta. Aamulla heräsin aikaisin ja suuntasin hostellin parvekkeelle ihailemaan upeaa meren horisonttia, jota olin niin paljon ikävoinyt. Tuntuu kyllä juuri siltä että on saapunut rakkaaseen paikkaan. Australia on vielä ihanampi mitä muistelinkaan. Tätä tunnelmaa ei voi sanoin kuvailla, se täytyy itse kokea. Uskon että täällä saattaa asua maailman onnellisimmat ihmiset. Ainakin minun näkokannalta. Kaikki hymyilee, on iloisia ja ystävällisiä. Enkä ihmettele kun saavat asua tällaisessa paikassa.

Aion nauttia tästä tunnelmasta ja lämmostä täysillä ja elää hetkessä seuraavat 3,5 viikkoa.

Otan kuvia myohemmin kunhan maltan, toistaiseksi olen vain itse yrittänyt uskoa tätä kaikkea todeksi.

---------------

2 kommenttia:

noonis kirjoitti...

Tervetuloa paremmalle puolelle palloa! Sydneyn sää on vihdoin viime viikot hellinyt ihmisiä, ja ihanaa on! Meillä on tiedossa hurja Harbour Bridge Climb maanantaina, iiiks!

Inka kirjoitti...

Heii, ihanaa Aussiaikaa sulle! Pidä superkivaa!

Sitten jos ehdit, niin väsäsin tällaisen "haasteen", olis kiva, jos tekisit myös (:

http://skotlandinga.blogspot.com/2011/02/palaakinto.html