kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Mietintöjä kaksi viikkoa ennen lähtöä


Minulla on ollut hieman vaikeuksia kertoa viimeaikojen kuulumisia, sillä on tapahtunut niin paljon. Vaikkakin toisaalta tosi vähän. Elämä on ollut lähes yhtä lomaa joulukuusta lähtien, mutta kaveripiiri on pitänyt kiireisenä ja aktiivisena. On tullut juhlittua monet bbq:t, syntymäpäivät, farewell partyt ja maattua eri rannoilla keräämässä rusketusta. Huono puoli täällä on ehdottomasti se että kaverit ympärillä eivät ole pysyviä vaan aina joku on lähdössä.


Matkustelemaan en ole ehtinyt vaikka halua olisi kovasti ollut. Välillä harmittelen miten vähän olen päässyt näkemään Australiaa mutta yritän aina muistaa että alunperinkin tulin asumaan Sydneyyn ja nauttimaan elämästä suurkaupungissa. Olenkin onneksi onnistunut luomaan tänne tiiviin ystäväverkoston ja onpa tullut otettua kaikki irti tästä ihanasta kaupungista! Nyt kesällä Sydney on parhaimmillaan, tekemistä riittää! Tulipa kokeiltua surffaustakin ensimmäisen kerran ja se oli kyllä mielettömän hauskaa! Tarkoitus olisi vielä ehtiä ottamaan surffitunti ennen kotiinlähtöä.


Olen kovasti pohtinut tulevaisuutta, aikaa tämän vuoden jälkeen. Sydän on kyllä jäänyt Australiaan joten tänne olisi ihana päästä takaisin pian. Olenkin laatinut jo suunnitelmat A:sta F:ään plussine ja miinuksineen, saa nähdä mikä niistä sitten toteutuu! Opiskeluinto on huipussaan myös ja mahdollisuudet täällä opiskeluun on koluttu tarkoin. Prosessin eteneminen ja siihen uskominen vaihtelee, mutta intoa ainakin löytyy. ;)

Suomeen palaamiseen suhtaudun erittäin ristiriitaisesti. Täällä ollessa on vielä vaikea tietää miltä siellä lumisessa Suomessa sitten mahtaa tuntua, etenkään kun on ensin istunut vuorokauden lentokoneessa. Mutta aika näyttää, tosin sen tiedän että tämä maa on jättänyt minuun jälkensä ikuisesti eikä unelma täällä asumisesta pysyvästi tule lähiaikoina kaikkoamaan.

Kuvituksena Newport Beachin maisemia

4 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Niin se aika menee! Törkeen nopeesti vierähtänyt kyllä! Opiskelu on se kortti, jonka meinaan itsekin käyttää päästäkseni sinne, jos sulla vaan on mahdollista, niin kandee nyt tietty hakea Suomen kouluihin, jotta voit lähteä esim. vaihtoon ja työharjoittelun suorittaa Sydneyssä (:

Ota kaikki irti viimesistä viikoista siellä (:

Frezza kirjoitti...

Kiva blogi! Itsekin haaveilen mahdollisuudesta asua ulkomailla edes vähän aikaa :)

Jemi K kirjoitti...

Inka,

No on kyllä aivan liian nopeasti vierähtänyt aika! Ihan hullua. Opiskelu on tosiaan kätevä keino tulla tänne. Harmi vain että yliopisto-opiskelu on niin hintavaa. Vaihtoa ja työharjoittelua olen myöskin miettinyt.

Nautin kyllä ehdottomasti viimeiseen asti täällä! :)

Frezza,

Mukava kuulla! Ulkomaille kyllä kannattaa suunnata jos vähänkään mieli tekee! Et taatusti tule katumaan päätöstä lähteä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Happy Birthday! Lämpimät 22-vuotis syntymäpäiväonnittelut 7.3 sinulle
sinne "Down under"!
Ja tervetuloa kotiin..
Toivottavat kummitäti ja -setä sekä
serkut Salla ja Sami :)