kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Kuukausi lähtöön

Nyt se välietappi on sitten saavutettu - matkaan on aikaa enää lähes tasan kuukausi ! (Laskuri heittää senverran ohitse että matkani alkaa jo tasan kuukauden kuluttua mutta varsinaisesti Suomen maankamaralta poistun vasta kuukauden ja päivän kuluttua, sen siitä saa kun asuu kauukana vähän joka paikasta).

Vastaus kysymykseen "Miltä nyt tuntuu?" lienee se tavanomainen "jännittää!", vaikka kuinka yrittäisi keksiä jotain mielikuvituksellisempaa. Mutta luulenpa että tuo vastaus on melko tyypillinen tässä tilanteessa. Yksi päällimmäisistä tunteistahan sattuu nyt juuri olemaan jännitys. Ja malttamattomuus, innostuneisuus.. Niinpä.

Olen nyt koko alkuviikon potenut sitä surullisen kuuluisaa jokatalvista kuumevirusta. Sängynpohjalla makaamiseen voi todellakin kyllästyä.. Samoin pelkillä hedelmillä ja vauvojen soseilla elämiseen. Mutta koska nytkin jo jaksan olla pystyssä, eiköhän pahin ole jo selätetty.

Olenpa muuten tässä sairastaessani löytänyt jälleen MTV:n realitysarjojen ja kotivideo-ohjelmien "ihanuudet" - niitä onkin tullut tuijoteltua vähän liiankin kanssa. Tosin nyt sain oikein luvan kanssa alkaa seurata australialaista saippuaoopperaa Home and Away, jonka katsominen on ehkä vain hiukkasen nolostuttavaa myöntää.. mutta saanpahan arkisin pienen annostuksen aussimenoa ennen sinne suuntaamista. ;)

--

Ja viime postauksessa punnitsemaani kameraongelmaankin löytyi ratkaisu pitkän pohdinnan jälkeen - Olympuksen pokkari ( µ TOUGH-6000 tai -8000) tulee olemaan reissukamerani ja toivottamasti kestämään menon kuten lupaillaan.

4 kommenttia:

Kazza kirjoitti...

Miten jännittävää!! Muistan tuon tunteen, sitä vain haluaa jo olla matkalla uuteen kotimaahan. :) Miten kauan sinulla oli suunnitelmissa asua Ausseissa, vai oliko tämä pysyvä päätös? Toivotaan että alkaa lenssu helpottamaan... :)

Ja ah, Home And Away. Sitä riittää täällä television täydeltä. Toisena ihanuutena sen uusiseelantilainen versio Shortland Street. En ole koskaan kummastakaan katsonut jaksoa, mutta eiköhän tuo juoni ole saippusarjoissa melko sama. :D

Jemi K kirjoitti...

Kazza,

Tarkoituksena olisi viipyä yhdeksästä kuukaudesta vuoteen, vielä en osaa varmaksi sanoa. Väliaikaisesti olen sinne kuitenkin muuttamassa, viisumikin on vain vuodeksi.

Hah, hassua miten jokaisella maalla kuuluu olla oma nimikkosaippuasarjansa. :) En tavallisesti ilman puistatusreaktiota noita katsele, mutta tässä tapauksessa maa jossa se on kuvattu tekee poikkeuksen. Vaikka onhan se ennalta-arvattava jos mikä! ;)

Jipa kirjoitti...

Håppsan tulikin kamerajuttuun vähän myöhässä kommentti, oh well.

Anonyymi kirjoitti...

Home & Awayta tuli töllötettyä itekki sillo ku oli siellä, nyt jo tosin pudonnu kärryiltä :D