kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

tiistai 11. marraskuuta 2008

Ne pakolliset alkusanat



Nyt kun on päästy sen verran alkuun että blogi on luotu, on aika kai hieman esitellä tätä uutta blogimaailmaan tupsahtanutta tapausta.

Kotona taas - blogia kirjoitan siis minä, 20-vuotias viime keväänä valkolakin (ja vapauden) saanut välivuoden viettäjä. Harrastan valokuvausta, musiikin kuuntelua, kirjoittamista milloin mitäkin, ajoittain tanssia (lajit vaihtelevat afrosta balettiin ja jazzista street danceen) sekä muuta liikuntaa vuodenajan ja mielenkiinnon mukaan.

Olen pian kuukauden päivät majaillut Suomessa Lontooseen sijoittuneiden Au Pair-töiden jälkeen suunnitelen seuraavia seikkailuja. Tarkoituksena olisi vuodenvaihteen jälkeen taas nousta Helsinki-Vantaalta muille maille. Kohde vielä hieman epäselvä mutta suuntaviivoja on alkanut jo löytyä. Seikkailuja odotellessa nautiskelua äidin leipomuksista, toivottavasti intoilua pian maahan jälleen satavasta kunnon lumesta sekä työnteosta.

Tästä blogista voit lukea niin suunnitelmista ja haaveista kuin Lontoo-ikävästäkin. Kommentointi on luonnollisesti sallittua, suorastaan erittäin toivottua.


Antoisia lukuhetkiä!

2 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Kiitti linkistä, Jemi! Laitan suosikkeihini :)
Laitoin sulle privameiliä myös.

Jemi K kirjoitti...

Sainkin meilin jo, kiitoksia :)