kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

maanantai 24. marraskuuta 2008

Maanantain piristyksiä



Talvi on ainakin täällä pohjoisessa Suomessa jo täydessä vauhdissa. Eilisen lumimyräkän jälkeen lunta on kinoskaupalla. Tällaisina päivinä toisaalta kaipaa hirmuisesti muille maille lämpöisille, lähinnä valoa on ikävä. Tässä pisteessä ei muista enää miltä auringon lämpö tuntuu iholla.

Jos unohdetaan maanantain väsymys, pimeys ja kaukokaipuu lämpimään, kirpeä pakkanen ja harmaa taivas nyt hetkeksi? Tässä muutamia ainakin minua piristäneitä kappaleita videoineen jotka pyörivät juuri tällaisina pakkaspäivinä uudestaan ja uudestaan ihan vain siksi että kaikki masentava unohtuisi.

Kings of Convenience - Toxic Girl

Ei ehkä sanoituksiltaan mikään maailman aurinkoisin, mutta ihana melodia saa kummasti hymyn huulille.




Panic at the Disco - That Green Gentlemen





--

P.S. Ensi vuoden suunnitelmat ovat alkaneet hahmottua....

Stay tuned!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotellen ensi vuoden suunnitelmia - minulla ne paljastuivat tavattoman tylsiksi ja turvallisiksi :D Mitäs pienistä, sittenhän voin seikkailla, kun rahaa saan tienattua! Mukava lueskella nyt mitä sinullekin kuuluu, ehkä vielä toivottavasti törmätään jossakin päin maailmaa.

Jemi K kirjoitti...

Suunnitelmista lisää piakkoin.. ;)

Kiva kuulla että sinullakin on ensi vuosi alkanut selkiintyä! Eikä se ollenkaan tylsältä kuullostanut, päinvastoin! Kiva tosiaan että voidaan lukea ainakin puolin ja toisin kuulumisia tosin eiköhän me vielä törmätä! Toivotaan ainakin!