kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kuulumisia

Lontoossa on eletty arkea ja aherrusta ja kärsitty todella epäkesäisistä koleista säistä muutamaa poikkeuspäivää lukuunottamatta. Päivästä toiseen on menty erittäin vuoristoratamaisin tunnelmin sillä juuri tämä kesä-heinäkuu tulee olemaan radikaalien valintojen aikaa. Stressiltä ja vaikeilta päätöksiltä ei siis voi välttyä.

Kuva: weheartit

Tällä hetkellä suurin valinta on opiskeltava ala. Olen pyöritellyt mielessä vaihtoehtoa jäädä tänne sillä minulla on Lontoossa opiskelupaikka mieluisessa yliopistossa. Valinnalla on kuitenkin puolensa - myös ne huonot. Toisena opiskelupaikkaehdokkaana on mukana pysynyt Hollanti, josta täytyy tuloksia odotella vielä heinäkuun puoliväliin. Opiskeluala tuolla olisi kyllä oikein mieluisa ja kaupunkikin mukavalta vaikuttaa, tällä kertaa se olisi eteläisen Maastrichtin sijaan pohjoisessa osassa maata. Siellä koskaan käymättä en kaupungista niin tiedä vielä, mutta yliopisto vaikuttaa hyvältä. Opiskelijoita on kuulemma väestöstä suuri osuus, joten tekemistä ja samanhenkistä seuraa ainakin luulisi löytyvän! (Pidän opiskelukaupungin vielä toistaiseksi salassa, anteeksi jos teistä löytyy uteliaita yksilöitä!)

Kovasti olen yrittänyt ottaa nyt kaiken irti Lontoosta ja tänne on kyllä näiden neljän kuukauden aikana hyvin kotiutunutkin. Ystäväporukka on löytynyt ympärille, työ on rutinoutunut hyvällä tavalla sekä kaupunki on ihanan tuttu mutta silti aina löytyy uutta. Tänne kutkuttaisi kyllä jäädä - välillä todella tajuaa asuvansa yhdessä maailman upeimmista kaupungeista sen historian, kulttuurin ja kauneuden puolesta. Lontoossa vaan on jotain taikaa, siitä on tullut melkein mottoni.


Pitäisi aina muistaa että maailma on avoinna, että jos jotain haluaa voi sen saavuttaa kun vain ottaa oikean asenteen.

Liitän tähän vielä hyvin osuvan videon ja hyvänmielen kappaleen:

Ei kommentteja: