kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

torstai 3. maaliskuuta 2011

Terveisiä Lontoosta!

Olen laiminlyönyt tätä blogirukkaa jo lähes rikollisesti, mutta hyvä syykin löytyy - muutto Lontooseen ja koko viikon kiusanneet ongelmat nettiyhteyden kanssa. Nyt mokoma kuin ihmeen kaupalla alkoi toimia, joten raportoin vain ensikuulumiset täältä koleasta mutta keväisestä suurkaupungista.

Elämä täällä on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin työn tiimellyksessä. Ehdin hieman viime viikonloppuna käydä tuttuja nurkkia kurkistelemassa Oxford Streetillä, joka oli kaikkea muuta kuin käytännöllinen paikka ruuhkaisena ja sateisena. Mutta nostalginen viime kerran vuoksi, sillä ehdin asua täällä kuukauden vuonna 2008. Ikävöimäni Hyde Park olisi tarkoitus katsastaa heti kunhan vauhdikas viikko hellittää viikonloppuna.

Tulevaisuuden suhteen elelen jänniä aikoja myös, sillä odottelen tuloksia yliopistoilta juurikin tämän maan kamaralta. Jänniä aikoja elämme siis ystävät hyvät.

Stay tuned!

2 kommenttia:

Kazza kirjoitti...

Huh, kyllä sinäkin ehdit joka paikkaan! :D Kerrohan sitten miten kävi yliopistojen kanssa! Lycka til!

Jemi K kirjoitti...

Myönnettäköön että itseäkin hieman jo hengästyttää tämä tahti. :) Mutta nyt Lontooseen asetun ainakin joksikin aikaa. Kerron kyllä yliopistotuloksia kunhan on tarkempaa tietoa. Kiitti! :)