kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Lontoossa

Lontoossa on oleiltu jo pari viikkoa ja aika on kyllä mennyt melko nopeasti! Tekemistä on riittänyt sekä arjen aherruksessa että viikonloppuisin tutkiessa Lontoota. Täällä on ihanan keväistä ja puut kukkivat jo eri violetin ja vaaleanpunaisen sävyissä.





Olen ehtinyt käydä mm. Museum of Londonissa sekä Tate Modernissa. Lontoon kulttuuritarjonta on kyllä vertaansa vailla. Tarkoituksena olisi myös päästä katsomaan musikaaleja, joista Lontoo on kuuluisa.

Toki olen myös juossut edestakaisin Oxford Streetin kiireisellä ostoskadulla sekä käynyt katsastamassa ihanan Portobello Marketin Notting Hillissä. Söinpä siellä muuten ensimmäistä kertaa elämässäni espanjalaista herkkua nimeltä churros! Oli hyvää!

...................................

Sain muuten idean, jossa yhdistyy intoni valokuvaukseen sekä Lontoon tutkimiseen.. Kyseessä on siis kuvahaaste!


Idea lyhykäisyydessään: Voit ehdottaa jotain täällä Lontoossa minkä haluaisit minun kuvaavan. Tällä kertaa ideana on kuvata vähän eri lailla kuin esimerkiksi että ottaisiin kuvan jostain tunnetusta paikasta, asiasta tms. Tarkoituksena on kerätä kokoelma kuvia ympäri Lontoota mitä erilaisimmista asioista mitä kaupunki pitää sisällään.

Esimerkkejä: mielenkiintoisin katugrafitti, hauskimman näköinen metrotunneli, suosikkipaikka, herkullisin lounas, houkuttelevimman näköinen katu etc.


Otan ehdotuksia vastaan ainakin toistaiseksi määrittelemättömän ajan, sillä haluaisin saada mahdollisimman värikkään kuvasadon aikaiseksi! Rohkeasti siis vaan kuvaehdotuksia tulemaan! :)

6 kommenttia:

l kirjoitti...

siun pitää bongata tietysti rugby pallo! tai joku kuuluisa pelaajakin sopii. :)

Jemi K kirjoitti...

Kiitti ehdotuksesta! Luulisi olevan mahdollista, siis ainakin tuo pallo ;)

Anni kirjoitti...

Mielenkiintoisin asukokonaisuus Camden Townissa! Kävin kaupungissa kuusitoistakesäisenä, ja parhaiten jäi mieleen Camdenin hallittu kaaos. (:

Anonyymi kirjoitti...

kivoin tienviitta, tai jollain tapaa erikoisin kyltti.

Anonyymi kirjoitti...

koukuttavin näyteikkuna

aNNiKa kirjoitti...

erikoisimman näköinen (tai värinen) talo :)