kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

lauantai 20. marraskuuta 2010

Eräs marraskuinen lauantai Maastrichtissa







Kaupungin toisella torilla, Marktilla otettiin tänään kantaa kaupungin kulttuurirahaston leikkauksia kohtaan. Satuin paikalle aivan vahingossa huomattuani kauniin soihtumeren kaupungintalon edustalla. Kiertelin myös kaupungilla kuvailemassa jouluvaloja, jotka koristavat lähes jokaista keskustan katua.

Ilmassa oli joulun odotuksen tuntua. Huhuttiin että ensi viikolla saataisiin tännekin lunta. Totta tai ei, huomaan odottavani sitä innostuneena. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuolla sun "ryhmässä" paljon suomalaisia? Paljon siellä maksaa vuokra-asuminen ja eikö asuntoa käsittääkseni ole aika vaikea löytää?

jemi kirjoitti...

Suomalaisia löytyy jonkin verran, meidän European Law-vuosikurssilla tietääkseni neljä, toiselta vuodelta myös tiedän muutamia. Muista tiedekunnista löytyy myös melko runsaasti suomalaisia.

Vuokra-asuminen maksaa noin 200-400 euroa kuussa riippuen hiukan missä päin ja minkä kokoisessa asunnossa asuu. Asunnon löytäminen on hieman tuurista kiinni - ja tietty siitä miten ahkerasti jaksaa etsiä. Asuntoja on kuitenkin jatkuvasti tarjolla ja jos ei ole liikkeellä aivan ruuhka-aikaan elo-syyskuussa, on ihan hyvät mahdollisuudet löytää asunto.