kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

tiistai 18. elokuuta 2009

Pieni helleaalto ja halpaa huumoria

Viikonloppuna saatiin Sydneyssä nauttia hellelukemista lämpömittarin lukemien kohotessa reilusti päälle kahdenkymmenen. Sunnuntaiksi luvattu +28c taisi toteutua, ainakin mitä oli pääteltävissä rannalle kertyneestä valtavasta ihmismassasta ja täyttä terää porottavasta auringosta. Coogee Beachin talviseen tyhjyyteen tottuneena täytyi lähes hieraista silmiään tämän näyn edessä:

Kauppoihinkin on jo ilmestynyt ihania kesämekkoja ja muita hepeneitä, joten niiden kolmenkympin helteiden odotus on saanut virallisesti alkaa! Vielä ei kuitenkaan kannata hihkua liikaa koska paikallisten mukaan se varsinainen hellekausi alkaa vasta lokakuun puolella, joten vielä sitä saa odotella. Suomalaiselle paukkupakkasiin tottuneelle nämä säät ovat kuitenkin jo oikein mieluisia.

Olen ottanut tulevan kesän tavoitteeksi ehdottomasti surffauksen opettelun! Eihän sitä kehtaa Ausseissa sanoa olleensa ellei ole surffilaudan päällä käynyt ainakin haparoivasti seisomassa ja nappaamassa pari aaltoa, vai mitä! Vaikka haparoinniksi se varmasti jääkin, onpahan ainakin yksi tavoite toteutettu! Ja onhan siitä surffauksesta vuosikaudet unelmoitu.

Lopuksi vielä pieni kevennys kuvan muodossa, toivottavasti ei nyt mene ihan hyvänmaun pohjamutiin mutta tämä näky naurattaa joka kerta bussin mennessä ohitse. On lähes sääli ettei vitsi aukea paikallisille, joten suomalaisena saa ihan yksinään hihitellä moiselle liikkeen nimelle. ;)


2 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Wow, siellä se kesä tosiaan alkaa sit tekee tuloaan. Täältä se tais sinne lähteä. Hauskaa kesänalkua sinne, mäki toivottavasti pääsen sinne kohtapuoliin takaisin.
(Ellen sit sitä ennen lähde Kanadaan duuniin!)

-Inka

Jemi K kirjoitti...

Sieltä se kesä tosiaan hiljalleen tulee, ja voin sanoa olevan erittäin tervetullut. :) Kiitos vain, ja värikästä syksyä sinne myös! Tsemppiä matkaan olet sitten tänne tulossa tai Kanadaan (joka kuulostaa upealta kyllä myös!)