kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Lontoon heinäkuu

Kesäkuu kului ohitse sellaisella vauhdilla että heinäkuussa tekee mieli pysähtyä nauttimaan entistä useammin ja kantaa myös sitä kameraakin toisinaan mukana. Toiveena heinäkuulle on ehdottomasti ne kauan odotetut helteet jotka täällä jotenkin ihmeellisesti sijoittuivat huhtikuulle.

Lähitulevaisuus on tällä hetkellä erittäin avoinna, sillä on vielä epävarmaa lennänkö viikon kuluttua Suomeen määrittelemättömäksi ajaksi lomalle vai jäänkö suoraan Lontooseen odottelemaan opintojeni alkamista nyt kun tämänhetkinen työni perjantaina loppuu. Toisaalta Suomen kesää kaipaa kovasti, etenkin kun on saanut kateellisena lukea siellä olevista ihanista helteistä kun täällä edelleen saa varautua koleuteen ja sateeseen ja se rusketuskin muistuttaa lähinnä kalkkilaivan kapteenia siellä helteiden keskellä oleviin suomalaisiin verrattuna. No, mutta katsotaan miten tilanne kehittyy.

Tässä hieman kuvia eräältä illalta jolloin sää oli oikein mukavan kesäinen ja kerrankin kannoin kameran visusti olalla.


2 kommenttia:

Laura/ My post-University life kirjoitti...

Suomen kesä on kyllä toistaseksi kuulostanut lämpimämmältä kun Brittien kesä :) Mutta niinkuin paikalliset täällä päin kertoo, toukokuu on Brittien kesää ;)

Jemi K kirjoitti...

On kyllä! Harmi jos se kesä on jo takanapäin.. :/ Mutta toiveikkaana odottelen jos ne heinäkuun helteet pitäisi täälläkin paikkansa. :D