kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Brighton


Brighton oli ensivaikutelmalta viihtyisän oloinen rantakaupunki. Oli ihanaa nuuhkia raikasta merituulta ja katsella kauas horisonttiin. Söinpä rannan tuntumassa myös aidot englantilaiset fish & chipsit - hyvää oli! Jotenkin kaupungista henki menneet vuosikymmenet, tuntui vähän kuin olisi matkannut kuusikymmentäluvulle katsellessa rannan tuntuman pastellisävyjä ja komeana kohoavia valkoisia rakennuksia. Brighton Pierin päässä sijaitseva tivolikin oli hieman vintage-tunnelmainen.

Itse kauppoihin me ei kauheasti ehditty yhden päivän aikana tutustua, mutta kävelimme kuitenkin ympäriinsä ja etenkin rannasta tuli nautittua. Jotkut uskaliaat menivät jopa uimaan! Sää oli auringonpaisteesta huolimatta hieman vilpoinen, mutta silti ihmisiä näkyi uima-asuissa.. 

Illan tullessa vilske vain yltyi ja rantabulevardi näytti upealta kultaisessa auringonlaskussa kylpiessään. Reissu oli mukava piristys, mutta Lontoon palatessa tuntui kuin olisi palannut kotiin.

4 kommenttia:

Laura/ My post-University life kirjoitti...

Ihania kuvia! Näyttää kauniilta kaupungilta!

Jemi K kirjoitti...

Kiitti! Brighton oli kyllä tosi nätti paikka.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää varmaan vihdoin heittää kommentilla kuukausien stalkkauksen jälkeen, rohkea likka ja ihanan positiivinen blogi! Kiva lukea pidempään eri paikoissa oleskelleen ja ihan arkea eläneen ihmisen silmin.

Missä päin Lontoota pidät majaasi nyt? Hirveä ikävä jysähti kun katsoin kuvias, kaduttaa että muutin itse pois.

Jemi K kirjoitti...

Kiitos piristävästä kommentista!

Majailen luoteis-Lontoossa, tarkemmin Claphamin tuntumassa. Mukavaa aluetta on kyllä, eikä niin kauhean kaukana keskus-Lontoostakaan.