kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

perjantai 8. lokakuuta 2010

Perjantai toivoa täynnä

Epäilyttävä helleaalto on jatkunut koko viikon ja tänäänkin sai hikoilla koska hämäävän viileänä aamuna laittaa niin mielellään aina ne sukkahousut ja neuletakin varmuuden vuoksi lisukkeiksi, onhan jo lokakuu.. Silti sen neuletakin sai taas tänäänkin tunkea laukunpohjalle monet kerrat. Aurinko antaa kummasti energiaa ja tulee huomaamatta oltua pirteällä tuulella - ja saa hyvän syyn jäädä toriaukiolle paistattelemaan päivää iiiihan vähän ennen kun sukeltaa taas kirjaston varjoon (kyseinen paikka oli muuten tänään harvinaisen tyhjä, mistäköhän johtuen..)

Perjantait ovat usein ihania päiviä, silloin saa hengähtää ainakin toisinaan jo yhden jälkeen jolloin päivän tutorial on ohitse. (Tutorial on meidän yliopistossa ryhmätunti jossa keskustellaan, luennot on erikseen ja niitä on usein vain 1/viikko). Kauhulla muistelen viime perjantaita kun kirjaston ihastuttava kone päätti kääntää iltani suunnitelmat ylösalaisin hävittämällä juuri valmistuneen päälle kahdentuhannen sanan esseeni). Mutta onneksi sekin katastrofi on jo menneisyydessä. ;)

Tänään on ollut asiat paremmin, kävin tänään suosikiksi muodostuneessa hampurilaisravintolassa syömässä ne iki-ihanat ranskalaiset majoneesilla (uusi ihastus) ja sen samaisen pahan hampurilaisen mutta vierastan edelleen pelkkien ranskisten syömistä joten se menee siinä sivussa. Nyt kotona tuosta naapuriparvekkeelta kantautui vielä hetki sitten ihanan letkeää musiikkia ja soljuvaa espanjaa, joten meininki on ihan bueno. Vai miten se nyt oli?

Olen ihastellut myös ikkunasta Belgiaan (heh) laskevaa aurinkoa. Tuo kirkko tuolla on jo Belgian puolella, hurjaa!

.....

(Olen muuten vääntänyt nostalgiakyyneleitä tihrustellen hieman Australia-juttuja jotka toivon mukaan julkaisen täällä viikonlopun aikana, joten stay tuned).

Ei kommentteja: