kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

perjantai 11. joulukuuta 2009

Ihana Darling Harbour

Tällä kertaa suosikkimaisemiani Sydneyn keskustasta eli paikallisesti Citystä sekä Darling Harbourista.


Viikonloppuiltaisin auringon laskiessa Darling Harbour täyttyy valoista ja juhlijoista. Alueella on lukuisia clubeja ja ravintoloita. En itse ollut viettänyt aikaa Darling Harbourissa paljoakaan mutta nähtyäni ensimmäisen kerran sen ihanan tunnelman illalla ihastuin paikkaan aivan täysin. Monorail-juna kolistelee tasaisin väliajoin siltaansa pitkin ja sataman veneistä kantautuva musiikki ja puheensorina sekoittuvat ravintoloista ja clubeista kuuluvaan meluun. Toisinaan on ihanaa vain istahtaa alas tuonne ja katsella ihmisvilinää. Taas yksi syy lisää rakastaa Sydneytä.

Tässä Darling Harbourin lauantai-illan tunnelmaa vielä videon muodossa:


2 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Darling Harbour on kyllä niin tajuttoman ihana paikka! Se fiilis mikä siellä on, on aivan mieletön, oli pakko katella omia kuvia sieltä ja kyllä niissä on tiettyä tunnelmaa (: Saanko kysäistä, että mitkä on sun tänhetkiset suunnitelmat Aussien suhteen? Kauan meinaat olla jne? (:

Jemi K kirjoitti...

Inka,

Darling Harbourin tunnelma on kyllä jotain upeaa. Päivisin se on aikalailla täynnä turisteja, mutta iltaisin alue herää eloon aivan uudella tavalla. :)

Saa kysyä, ja suunnitelmat ovat tällä hetkellä melkoisen auki. Viisumi on maaliskuun puoleenväliin joten sinne asti on aikaa keksiä jotain. Näillä näkymin olisin Sydneyyn jäämässä ja täältä etsinkin nyt töitä. Houkuttaisi tosin pidemmäksi aikaa jäädä kiertelemään maata turistiviisumilla mutta eipäs sitä vielä tiedä mitä keksii.