kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

perjantai 18. helmikuuta 2011

Paiva 21: Kotiinpaluu lahenee

Australian seikkailu osa kaksi alkaa olla lopuillaan. Nama reilut kolme viikkoa ovat olleet taynna aurinkoa, lampoa, upeita maisemia, surffausta ja seikkailuntuntua. Palasin eilen Byron Baysta, jota on kuvailtu Australian rennoksi hippiparatiisiksi ja surffareiden mekaksi. Kaikki sanoivat etta sinne taytyy menna - ja mina menin. Olen varma etta jatin sinne palan sydamestani.

Ensi viikolla kertaan koko kolmen ja puolen viikon seikkailut tanne tarkemmin ja runsaan kuvamaaran kanssa.

Nyt nautin viela lammosta ja auringosta taysilla.

Kuulemisiin pian!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
En löytänyt sähköpostiosoitettasi blogista, mutta kai se kontaktointi näinkin onnistuu.

Eli...
Järjestämme matkailun blogi-illan Helsingissä keskiviikkona 16.3.2011 klo 17-20. Mukana merkittäviä matkailualan yrityksiä kartoittamassa yhteistyömahdollisuuksia blogaajien kanssa. Tarjoamme myös lämpimän aterian virvokkeineen ja vinkkejä blogin kävijämäärien nostoon tehokkaan hakukoneoptimoinnin keinoin. Rajattu määrä osallistujia, joten toimithan nopeasti. Vain matkablogaajille! Ilmoittautumiset ja lisätiedot: noora.herzi@aemedia.com

T. Sirpa Hentunen
Digital Media Buyer
Aegis Media Finland

Jemi K kirjoitti...

Suuri kiitos kutsusta!

Osallistuisin tapahtumaan erittäin mielelläni, mutta olen tuona ajankohtana ulkomailla joten en valitettavasti pääse paikalle. Jos jatkossa järjestetään vastaavanlaisia tapahtumia, olisin kiinnostunut osallistumaan. Minut tavoittaa tarvittaessa sähköpostiosoitteesta: jemina_k@hotmail.com, tosin blogin oma sähköpostikin on tekeillä.