kaukokaipuuta ja opiskelijaelämää Lontoossa

torstai 19. marraskuuta 2009

Olipa kerran torstai

Torstaipäivä on tällä puolen maapalloa kulunut rannalla oleskellen. Viikonloppu on ihanasti jo nurkan takana ja hellettä on luvattu! Lämmintä onkin nyt riittänyt, ja koettiinpa alkuviikosta oikein massiivinen ukkosmyrskykin taivasta halkovine salamoineen..

Tänään rannalle kävellessä oli ihanan rauhallista olla omissa ajatuksissa, oli kuin koko seutu olisi uinunut kuuman keskipäivän siestaa. Lähes ainoita ääniä olivat heinäsirkkojen siritys ruohikosta ja satunnaisesti ohi suhahtelevat autot. Tuntuu hieman haikealta että näitä seutuja en enää montaa viikkoa näin ahkerasti tallailekaan, vaan sitten on uudet kotiseudut joihin tutustua. Uudet suosikkireitit, kaupat, kahvilat, take awayt.. Samanaikaisesti haikeaa ja hurjan jännittävää! Tosin työrintamalla ei ole vielä onnistanut, saa nähdä mitä joulukuu tuo sen suhteen tullessaan..

Tässä kuitenkin hieman kuvasatoa kotiseuduilta rantareissun varrelta:


Matka rannalle on mäkinen, mitä tämä kuva ei tosin parhaiten tuo esiin mutta matkalla ehtii mukavasti tulla hiki pintaan ennen vilvoittavaa veteen pulahtamista



Rannalle vievän tien varrella on monia ihanan näköisiä taloja, mutta tämä on ehdoton suosikkini. Tulee ihan mieleen amerikkalaiset elokuvat.

Vihdoinkin meri tuli näkyviin!

Eräs suosikkipaikoistani, Dunningham Park Coogee Beachin kyljessä. Kuvan ulkopuolella oikeassa yläreunassa on upea kallionkieleke jolta näkee kaaauas rannikolle, melkein Bondi Beachille asti

Oma rakas Coogee Beach


Ei kommentteja: